CEREMONIEEL TROUWEN

Een ceremonie waarin we alle tijd nemen om 
jullie liefde te vieren

Op iedere locatie

Dus ook als jullie droomplek geen officiële trouwlocatie van de gemeente is. Thuis of midden in het bos? Zeg het maar! Tijdens een liefdevolle ceremonie bevestigen jullie het wettelijk Ja-woord dat jullie elkaar al eerder officieel hebben gegeven. Ik teken er graag voor. Geen bode, geen BABS van jullie trouwgemeente nodig.

Kosten besparend

Jullie "Ja" tegen elkaar in de schijnwerpers. Maar niet voor de wet. En daarom zonder leges. Kiezen voor een ceremoniële verbintenis bespaart vaak op kosten. Maar nooit op liefde. Het wettelijk Ja-woord bevestigen, met alles erop en eraan. Tijdens een ceremonie die zo lang mag duren als jullie willen.

Over de grens

Elkaar voor altijd de liefde beloven in het buitenland, nadat jullie eerder in Nederland officieel voor de wet zijn getrouwd. Welke idyllische plek hebben jullie in gedachte? Ik reis graag met jullie mee (met lichte voorkeur voor een zonnige locatie, haha). Een ceremoniële verbintenis: grenzeloos waardevol.

Jullie hebben elkaar al eerder officieel en voor de wet het Ja-woord gegeven. Waarschijnlijk in jullie woonplaats. En waarschijnlijk ook kosteloos.  Dat Ja-woord gaan we bevestigen in jullie droom-ceremonie waarin we de liefde vieren. Jullie liefde. Dat doen we op de plek van jullie keuze. Overdag of misschien wel in de avond. In aanwezigheid van iedereen die daar wat jullie betreft bij moet zijn.
Dit verdient een intens waardevolle herinnering aan een moment dat een leven lang mag duren…..

Ik ben er graag bij!

IK BELOOF JULLIE DAN OOK:

 

WARMTE

LIEFDEVOLLE WOORDEN

CREATIEVE RODE DRAAD

ONTSPANNEN VOORBEREIDING

EEN VROLIJKE NOOT

KINDEREN HUN EIGEN ROL

FIJNE PRESENTATIE

FLEXIBILITEIT

AANDACHT VOOR IEDEREEN

PROFESSIONALITEIT

LAAGDREMPELIGHEID

OPRECHTE BELANGSTELLING

ZORGVULDIGHEID

ALLE TIJD

DIEPGANG 

ALTIJD BEREIKBAAR

……

EN DAN BEN IK VAST NOG WAT VERGETEN….. 

 
 
 
 
 
 
 

Wat mij extra bijzonder maakt:

Ik creëer voor jullie een liefdevolle ceremonie met een rode draad die bijblijft. Speciaal voor jullie ga ik op zoek naar een symbool dat jullie verhaal vertelt. Het behoort tot mijn cadeau aan jullie. Ik laat het na de ceremonie achter. Om nog heel lang met een warm gevoel op terug te kijken. Letterlijk.

Wat mij extra bijzonder maakt:

Ik creëer voor en mét jullie een liefdevole ceremonie met een rode draad die bijblijft. Speciaal voor jullie ga ik op zoek naar een symbool dat jullie verhaal vertelt. Het is mijn cadeau aan jullie. Ik laat het na de ceremonie achter. Om nog heel lang met een warm gevoel op terug te kijken. Letterlijk.

zullen we een afspraak maken?