TROUWEN

de leukste trouwambtenaar/babs
kiezen jullie
natuurlijk zelf

Jullie kiezen

Elk detail voor jullie trouwdag hebben jullie zelf gekozen. Iedere leverancier hebben jullie tot op detail gescreend. Dus vanzelfsprekend kiezen jullie ook jullie trouwambtenaar zorgvuldig! Zullen we koffiedrinken en kennismaken? Ervaren of het klikt?

Ik ben er voor jullie

Ik ben wie ik ben. En ik ben oprecht benieuwd wie jullie zijn. Wat jullie bindt. Op basis daarvan creëer ik jullie trouwceremonie. Waarin jullie tot jullie recht komen. Een ontroerende herinnering. Warm. Liefdevol. Puur. Informeel. Ik hou ervan. En kan niet anders.

Vertrouw gerust

Een bijzondere trouwceremonie zet de toon voor de rest van jullie huwelijksdag. Jullie Ja tegen elkaar omvat zoveel. Ik versta de kunst om dat te vatten in een unieke ceremonie. Mooie, warme woorden voor wat iedereen kan zien. Jullie mogen het aan mij overlaten.

Ik beloof jullie dan ook:

Een geweldige ceremonie, inclusief een gezellige, ontspannen voorbereiding, een creatieve rode draad, een vrolijke noot, kinderen hun eigen rol, een fijne presentatie, flexibiliteit, aandacht voor iedereen, professionaliteit, laagdrempeligheid, liefdevolle woorden, oprechte belangstelling, zorgvuldigheid, alle tijd, altijd bereikbaar............
en dan ben ik vast nog iets vergeten!

IK BELOOF JULLIE :

 

ONTSPANNEN VOORBEREIDING

CREATIEVE RODE DRAAD

EEN VROLIJKE NOOT

KINDEREN HUN EIGEN ROL

FIJNE PRESENTATIE

FLEXIBILITEIT

AANDACHT VOOR IEDEREEN

PROFESSIONALITEIT

LAAGDREMPELIGHEID

EEN WARME CEREMONIE

LIEFDEVOLLE WOORDEN

OPRECHTE BELANGSTELLING

ZORGVULDIGHEID

ALLE TIJD 

ALTIJD BEREIKBAAR

……

EN DAN BEN IK VAST NOG WAT VERGETEN….. 

 
 
 
 
 
 
 

Wat mij extra bijzonder maakt:

Ik creëer voor en mét jullie een liefdevole ceremonie met een rode draad die bijblijft. Speciaal voor jullie ga ik op zoek naar een symbool dat jullie verhaal vertelt. Het is mijn cadeau aan jullie. Ik laat het na de ceremonie achter. Om nog heel lang met een warm gevoel op terug te kijken. Letterlijk.

Wat mij extra bijzonder maakt:

Ik creëer voor jullie een liefdevolle ceremonie met een rode draad die bijblijft. Speciaal voor jullie ga ik op zoek naar een symbool dat jullie verhaal vertelt. Het behoort tot mijn cadeau aan jullie. Ik laat het na de ceremonie achter. Om nog heel lang met een warm gevoel op terug te kijken. Letterlijk.

Zullen we een afspraak maken?