Nufotograferen_151_DSC7408

“Bedankt voor de voortreffelijke wijze waarop jij ons huwelijk tot stand hebt gebracht. Een treffend verhaal waarin je onze gezinssituatie perfect hebt weergegeven. Bijzonder en heel erg leuk vonden wij ook de manier waarop jij onze kinderen erbij betrokken hebt. Kortom: je hebt er mede toe bijgedragen dat het een dag is geworden om in te lijsten”

E&R

“Fantastisch bedankt voor gisteren. Je had het zo mooi gedaan en iedereen was echt super te spreken over jou. Wij waren heel erg gelukkig met jou als BABS”

E&F

“Wij (en iedereen die erbij was) vinden dat je het zo leuk gedaan hebt! Het gesprek dat we van tevoren hadden was al heel prettig maar het officiële gedeelte was echt fantastisch! Alles wat je zei klopte. Het voelde als een fijn gesprek met ons allemaal”

E&M

“Bedankt! Voor het voorgesprek, de mooie en ook ontspannen huwelijksvoltrekking, de tekst van de speech, de leuke aankleding/omlijsting van het geheel. Top! Zowel de Nederlandse als de Duitse genodigden waren dolenthousiast. En wij ook!”

j&m

“Nogmaals hartelijk bedankt voor je mooie toespraak en de daarbij behorende creatie. Niet alleen wij hebben genoten,  ook de reacties van de aanwezigen waren zeer lovend!” 

B&M

“Het zal je niet verbazen dat wij nog steeds aan het nagenieten zijn. We hadden nooit gedacht dat er zo’n fijne en intieme sfeer zou ontstaan. We hebben heel wat huwelijken meegemaakt en we kunnen echt aangeven dat we het hebben getroffen met jou!”

L&R

“We hadden een hele fijne dag en willen je hartelijk dank zeggen voor de wijze waarop jij met jouw woorden de toon voor de rest van de dag hebt gezet! We willen je heel erg bedanken voor de wijze waarop je ons hebt toegesproken”

F&J

Ik was er heel graag bij op hun trouwdag !