Ik heb een achtergrond in de accountancy. In 2001 gooide ik het roer om. Ik liet de financiele wereld voor wat het was. Verlegde mijn focus naar ons gezin. Deed veel vrijwilligerswerk in allerlei soorten en maten. En :  ik werd trouwambtenaar….

Ik ben in 2001 door de Rechtbank beëdigd als trouwambtenaar en als zodanig benoemd in de gemeente Bunnik. In 2023 verruilde ik Bunnik voor Utrechtse Heuvelrug.

Daarnaast ben ik sinds 2016 ook zelfstandig trouwambtenaar. In die hoedanigheid voltrek ik huwelijken buiten de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Ik hou van echt, van warmte en gezelligheid,
van aandacht en zorgvuldigheid.
Ik verover graag een dierbaar plekje in jullie hart!

Ik ben geen anekdote-jager, mijn ambitie is niet om van jullie ceremonie een theatervoorstelling te maken met uitsluitend lachen-gieren-brullen. Daarmee zou de ceremonie vooral om mij draaien. Is niet mijn ding.

Ik hou van ontspannen en informeel, van een lach en een traan en natuurlijk: van een mooi dieper laagje.

Zo geef ik graag woorden (en meer) aan het antwoord op de vraag waarom jullie er van harte voor kiezen om samen verder te gaan.

De meerwaarde van samen: dat is immers waar jullie JA tegen zeggen!

Ik ben er graag voor bruidsparen die ruim voor hun huwelijksdag hun eigen trouwambtenaar willen kiezen. Omdat ze er in de aanloop naar hun trouwdag al zeker van willen zijn dat het te zijner tijd hun droomceremonie wordt. Omdat ze ook van de voorbereiding  van de ceremonie een feestje op zich willen maken.  

Ik hou van mijn vak. En dat merken jullie aan alles! Dat voelen jullie direct als jullie met mij aan de praat raken. Dat ervaren jullie gasten als ik jullie ceremonie leid.
Dit alles blijft nog heel lang nagloeien. Geen twijfel over mogelijk. 

  •  

Neem vandaag nog contact op

Een prachtige huwelijksceremonie begint altijd met een vrijblijvende kennismaking