RENEWING OF THE VOWS

Zoveel gedeeld. Zoveel opgebouwd. Zoveel meegemaakt.
Juist daarom zo verbonden.

Hoogste tijd

Het is de hoogste tijd om er woorden aan te geven. Het te onderstrepen met jouw woorden voor hem. Jouw woorden voor haar. En iedereen mag het horen.

Onvergetelijk

Zoveel jaren samen. Het lijkt soms zo gewoon. Maar het is zo bijzonder. Jullie weten het als geen ander. Alle reden om dat op bijzondere wijze te vieren.

Tarief

Een ceremonie die op jullie lijf is geschreven. Het hoogtepunt van de dag waarop jullie stil staan bij alles wat al zo lang van waarde is. Zo'n moment is goud waard.

Jaren geleden gaven jullie elkaar het Ja-woord. Of zijn jullie gaan samenwonen. En nu is het moment gekomen om samen terug te kijken. Stil te staan bij al datgene wat jullie samenzijn al zoveel jaren omvat. De hobbels die jullie samen hebben weten te nemen misschien. De fantastische herinneringen aan samen gedeelde momenten. Dankbaar uit te spreken en te vieren dat jullie samenzijn jullie allebei zoveel heeft gebracht. En een leven lang mag duren!

Ik ben er graag bij!

Wat mij extra bijzonder maakt:

Ik creëer voor jullie een liefdevolle ceremonie met een rode draad die bijblijft. Speciaal voor jullie ga ik op zoek naar een symbool dat jullie verhaal vertelt. Het behoort tot mijn cadeau aan jullie. Ik laat het na de ceremonie achter. Om nog heel lang met een warm gevoel op terug te kijken. Letterlijk.

Wat mij extra bijzonder maakt:

Ik creëer voor en mét jullie een liefdevole ceremonie met een rode draad die bijblijft. Speciaal voor jullie ga ik op zoek naar een symbool dat jullie verhaal vertelt. Het is mijn cadeau aan jullie. Ik laat het na de ceremonie achter. Om nog heel lang met een warm gevoel op terug te kijken. Letterlijk.

zullen we een afspraak maken?