Door het aanstaande bruidspaar dat ik dit jaar mag trouwen, werd ik getrakteerd op een BABStraining bij Vera. Het was een bijzonder prettige, informele en zeer nuttige training. Vera heeft een heldere en informatieve map samengesteld die je na afloop mag meenemen. Wat echter van veel meer waarde is, zijn haar vele tips die te maken hebben met datgene wat een trouwspeech echt bijzonder en persoonlijk maakt. Zij heeft daar een uitstekende neus voor en in combinatie met haar prettige, enthousiaste en hulpvaardige houding maakte het deze ochtend tot een erg aangename, gezellige en vooral waardevolle bijeenkomst!

Irma

"Trouwambtenaar voor een dag! Vanochtend volgde ik de training van Vera voor mijn rol als Eendags-BABS. Erg bijzonder, maar vooral nuttig en leuk hoe Vera me haar ervaringen heeft gedeeld en ervoor zorgt dat ik deze rol op de manier kan vervullen die bij het bruidspaar past. Heel erg waardevol!

Philip

Ik heb een training gevolgd op locatie die gegeven werd door Vera. Zij heeft mij erg goed geholpen om inzicht te krijgen in het proces naar de ceremonie toe, de zaken die belangrijk zijn om mee te nemen in de toespraak en de ins-and-outs over de ceremonie zelf. Vera geeft de training vol passie en toewijding. Hiermee ben ik erg blij geweest en het huwelijkspaar ook!"

Johan

Ik heb de training als erg leerzaam ervaren en leuk! Dank voor je enthousiaste toelichting en informatie!

Annemiek

Het was leuk om de BABS te zijn die dag. Nogmaals: dank voor jouw hulp!

Milan